MERUŇKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT

Tento skvělý salát jsem poprvé ochutnala na Valtickém meruňkobraní a s jistotou můžu prohlásit, že se u nás stane trvalou součástí letního jídelníčku.

Na první pohled se může zdát kombinace meruněk a rajčat neobvyklá, ale spolu s čerstvou mátou a olivovým olejem vytvoří dokonalou chuť!

Recept je naprosto jednoduchý. Meruňky a malá rajčata použijte v poměru 1:1.

  1. Meruňky vypeckujte, nakrájejte na plátky, rajčátka rozpulte.
  2. Smíchejte vše v míse a přidejte nadrobno nasekanou čerstvou mátu, zakápněte kvalitním olivovým olejem a dosolte podle chuti.

Dobrou chuť! :-)

A kdybyste chtěli další tipy na jednoduchá, zdravá a přitom skvěle chutnající jídla, mrkněte na moji knihu Opravdové jídlo pro děti.

Tereza Broschová
Jsem certifikovaná výživová poradkyně a specialistka na preventivní a funkční výživu.
 
Pracuji s širokou škálou léčebných diet, metod, doplňků stravy či bylin. Mým oblíbeným nástrojem při terapeutické práci je léčebná dieta AIP, ve světě známá jako autoimunitní protokol, která má velký léčebný potenciál při léčbě chronických onemocnění jak u dětí, tak u dospělých. V online kurzech Online kurz vaření a Opravdovým jídlem ke zdraví vás naučím, jak zdravě vařit, nebo jak tělo podpořit při zdravotních potížích.
 
Nabízím i individuální konzultace pro vás a vaše děti.

Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?

Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.