Potřebujete se naučit vařit bez lepku nebo vám byla doporučena bezmléčná dieta, ale vy netušíte, jak a čím to vše nahradit? 

 

Nebo chcete jídelníček posunout ke zdravější verzi plné výživných potravin, ale nevíte, jak do toho? 

 

Víte, že potřebujete jednoduché a výživné recepty, ale jste zahlceni spoustou možností, takže nakonec neuvaříte vůbec nic nového. Je vám toto povědomé?

 

Základem úspěchu je mít prvotní impuls a začít postupně.

Tak, aby vám to přinášelo radost a dobrou energii, ne stres a sebemrskačský pocit, že to ještě není dokonalé, takže to stejně nemá cenu.

Není to jen o tom, vyřadit ze své stravy lepek a mléko, to vám samo o sobě k lepšímu jídelníčku moc nepomůže, zvláště, pokud to nahradíte nevhodnými náhražkami, kterými se to v obchodech jen hemží.

 

Jenže jak se v tom vyznat, že?

Ani já, ani Daniela jsme nezačaly vařit zdravěji ze dne na den. Postupnými krůčky jsme se učily nové souvislosti mezi jídlem a zdravím, zkoušely nové recepty, přicházely si na tipy a vychytávky, které nám šetřily čas, učily se a vnímaly svoje děti a partnery, kteří nám dávali zpětnou vazbu. 

Teď chceme svoje zkušenosti předat vám, protože vařit výživná jídla pro sebe a své blízké má smysl.

Mnoho malých krůčků nakonec udělá jednu velkou změnu, která se může zdát těžká na začátku, ale na konci je krásná. A ten pyšný pocit z toho ...

 

POJĎTE S NÁMI DO 4TÝDENNÍ VÝZVY KURZU VAŘENÍ BEZ LEPKU A MLÉKA

První krok je nejtěžší a pustit se do nového receptu vyžaduje vždycky víc energie, než vařit dokola stále to samé.

Díky našemu kurzu budete mít motivaci pustit se do nových jídel, která trvale zůstanou ve vašem jídelníčku.

Vše postavené na výživných potravinách, bez průmyslově zpracovaných náhražek.

 

Tyto ženy se do změny jídelníčku pustily, přečtěte si, co jim online kurz dal ...

Dančo a Terko, chtěla bych Vám moc poděkovat za úžasný kurz! Jsem z něj absolutně nadšená, protože mi přinesl neskutečné množství informací nejen teoretických, ale také praktických ve formě receptů.
Celý koncept se mi moc líbil.
Teorie za mě byla skvěle rozdělena do menších celků, což je pro mě z časových důvodů úžasné a mohla jsem se k nim často vracet, byly totiž nadupané informacemi.
Velká část receptů si už v našem jídelníčku našla své místo, za což jsem neskutečně vděčná, ale hlavně mým klukům moc chutnaly. To je pro mě moc důležité!
Moc moc Vám oběma děkuji. Byl to pro mě opravdu úžasně strávený čas a myslím, že jsem z kurzu vytěžila co šlo . Mějte se moc krásně a děkuji Vám oběma za to, co děláte.
Michaela Marešová
Moc se mi líbila forma, jakou byl kurz pořádán, že byl v komorním duchu a také, že byl rozprostřen do poměrně dlouhého časového úseku.

Moc oceňuji, že členská sekce bude i nadále přístupná.

Co se týče samotného obsahu kurzu, některá témata byla pro mě známá, některá nová, ale každopádně byly informace podávány uceleně, přehledně a s mnoha užitečnými tipy. Mě to donutilo si o spoustě témat zjistit něco víc do hloubky, pokud mě něco dalšího k tématu zajímalo.

Každopádně díky kurzu jsem se konečně donutila začít u nás doma se stravováním něco dělat. Doteď jsem se v tom pořád plácala, vždy se chvíli snažila, pak zase přestala, ale stále jsem nevěděla, jak kloudně na to. Trápilo mě, že děti často skončí u jimi oblíbeného bílého rohlíku apod. Nyní se už několik týdnů držíme lepšího stravování, baví mě to, i když to občas není se strávníky jednoduché.
Taky se mi docela ulevilo, když jsem si konečně ujasnila, co kupovat a co ne. Možná to zní hloupě, ale cítím se nějak svobodněji.

Závěrem chci říct , že kurz určitě doporučuji, u nás odstartoval významnou změnu ve stravování a doufám, že už trvalou.
Hani Polreichová
Ráda bych vám oběma chtěla moc poděkovat za váš online kurz vaření 😊🌷. Bylo to skvělé! Pro mě to znamenalo spoustu nových a zároveň kvalitních tipů do kuchyně!
Informace byly podávány postupně a uceleně, recepty mě překvapovaly jednoduchostí a efektivností. 😊 Nevím, co bych mohla vytknout.. možná jen, že to skončilo moc brzy 😊. Děkuji moc za váš čas.
Žaneta Konvalinková
Velké díky patří oběma těmto úžasným ženám za spuštění tohoto stejně tak úžasného on-line kurzu. 😊 Z kurzu jsem získala spoustu teoretických informací, které byly předány tak, aby byly pro každého srozumitelné a jasné. Stejně tak jsem nadšená ze sdílených receptů, kdy většinu z nich připravuji už teď pravidelně, a chutnají celé rodině. Moc děkuji a doporučuji kurz všem, kteří hledají ty správné informace na cestě ke zdraví.
Aneta Koukolová
Chtěla jsem vám moc poděkovat za krásně vedený on-line kurz vaření. Bylo vidět, že vám musel dát spoustu práce. Byl hezky propracovaný, informací každý týden tak akorát, aby je šlo absorbovat. Líbí se mi váš přístup k vaření, recepty jsou rychlé a hlavně chutné. Bylo fajn, dozvědět se souvislosti nemocí s jídlem. Pokud byste plánovala pokračování, ráda se opět zúčastním.
Hanka Vilímková
Absolvovala jsem online kurz vaření a můžu ho vřele doporučit všem, co se zdravým stravováním začínají nebo jen hledají inspiraci, co nového uvařit. Osobně jsem zařadila do jídelníčku pravidelně pár receptů z kurzu, které jsem si lehce modifikovala k mojí chuti. Terezka i Daniela jsou velmi přátelské profesionálky, jejich znalosti a zkušenosti jsou rozsáhlé.
Barbora Pachmannová
V tomto kurzu jsem načerpala hoooooodně nových informací a zkušeností. Tuším, na čem je v naší kuchyni ještě potřeba zapracovat. Už nějakou dobu jsem si říkala, že to takhle nejde, že to musíme změnit. A pak na mě na FB vyskočila nabídka přednášky o těch průšvizích v dětském stravování a ta mě samozřejmě nalákala na tento kurz (jj, ten často ví, co nejvíc potřebuju) za což jsem ale velmi vděčná, protože to je vlastně to, co jsem potřebovala.

Zdravé recepty bych si sice někde mohla najít, ale nikdo by mě nedonutil zkusit každý den jeden nový recept. A ucelené informace o výživě bych hledala nevím kde. A taky jsem 3 týdny nemusela vymýšlet, co budu vařit
Líbil se mi koncept kurzu. Díky za Vaše nasazení a trpělivost.
Aneta Hermany
Kurz byl pro mě velmi obohacují teoreticky i prakticky. Teoretické informace byly dávkovány hezky po částech, takže jsem i v nabitém programu večer informace stihla poslechnout nebo přečíst.

Díky receptům jsem nemusela složitě vymýšlet, co vařit a co nakupovat, a moc jsme si doma pochutnali. Měla jsem pocit, že je kurz promyšlený a propracovaný do posledního detailu.
Klára Vrtěnová
bez lepku, bezmléčná dieta - online kurz vaření

Online kurz vaření bez lepku a mléka

Tento 4týdenní kurz  vám otevře dveře k mnohem výživnějšímu jídelníčku, než jaký jste měli doposud.

 

Čeká na vás 15 jídel (+ 7 bonusových), která si skutečně během kurzu doma uvaříte.

 

Recepty jsou postavené na těch nejvýživnějších potravinách a k tomu dostanete spoustu informací o tom, co to vlastně znamená "výživné jídlo" a jak by mělo vypadat.

 

Budete tak mnohem jistější v tom, jak dále tvořit a skládat jídelníček, aby v něm nechyběly žádné důležité makro i mikroživiny.

 

Recepty nejsou zaškatulkované do žádného výživového směru, ale jsou všechny bez lepku a bez živočišného mléka a mléčných výrobků.  Proč? I o tom si v kurzu popovídáme ...

 

KDO VÁS KURZ VYTVOŘIL

Tereza Broschova

Tereza Broschová

Certifikovaná výživová poradkyně, specialistka na preventivní a funkční výživu. Má dva syny (12 a 9 let) a v kuchyni s výživnými recepty bez lepku a mléka tráví už svůj 12 rok. 

Daniela Stará

Foodblogerka, která zdravě a chutně vaří pro své dva syny (7 let a 1,5 roku) už 7 rok. O zdravé stravování se začala zajímat s prvními příkrmy prvnorozeného syna a postupem času změnila stravovací návyky celé rodiny.

 

CO VŠE JE SOUČÁSTÍ KURZU

15 receptů (11 v textové podobě + 4 videorecepty), které si během kurzu skutečně uvaříte, a díky tomu se to stane součástí vaší reality, ne jen nějakého "až budu mít čas, pustím se konečně do toho..."
e-kuchařka v pdf, abyste si všechny recepty mohli vytisknout a měli je v kuchyni při ruce
varianty uvedených receptů a tipy a vychytávky do kuchyně
7 videolekcí, ve kterých se naučíte, co to znamená výživné jídlo. Zodpovím vám otázky: Co je důležitější - makroživiny nebo mikroživiny? Proč jíst duhu? Jak si prakticky poskládat výživný talíř? Proč se vyhýbat průmyslově zpracovaným potravinám? Brát doplňky stravy nebo nebrat? A je dobrý nápad být vegan nebo vegetarián?
výživné informace o tom, proč zrovna tyto potraviny by měly být v jídelníčku - dozvíte se zásadní informace o omega 3 mastných kyselinách, kokosovém oleji, fermentech, čokoládě, vodě, vitamínu D, K2 nebo železe, o houbách, cholesterolu, oxidu dusnatém a dalších a dalších tématech - vše jednoduše a přehledně, žádné slohové práce, které nikdo nemá čas číst
členská sekce, kde budete mít všechny informace a recepty pohromadě, a která vám zůstane přístupná

Kolikrát už jste si řekli: hmm, tenhle recept vypadá dobře, to určitě zkusím ... ale nakonec jste nezkusili nic.

Teď máte jedinečnou možnost začít ...

 

S naším do detailu propracovaným kurzem, ve kterém vás naučíme, jak a co máte ve své kuchyni dělat, aby to všem vašim blízkým přinášelo nejen radost z chutných jídel, ale také zdraví.

 

Po 4 týdnech budete mít představu o tom, jak má vypadat skutečně zdravé jídlo (a nebudete mít už v hlavě zmatek z často protichůdných informacích kolujících po internetu) a HLAVNĚ budete mít za sebou už první reálné kroky - spoustu uvařených nových jídel.

JAK KURZ PROBÍHÁ PRAKTICKY

Kurz trvá 4 týdny. Na začátku kurzu dostanete přístupy do členské sekce, ve které najdete veškeré informace a recepty a dále také harmonogram, podle kterého budete postupovat.

1. týden - přípravný

V přípravném týdnu dostanete přístupy do členské sekce.

Najdete zde připravené nákupní seznamy na každý týden, abyste si mohli vše v klidu nakoupit a přichystat.

Zároveň bude připravených 7 videolekcí na téma "co to znamená, když se řekne výživné jídlo" včetně pdf materiálů ke studiu.

2., 3., 4. týden

V dalších 3 týdnech budete vařit. Čeká na vás v každém týdnu 5 receptů (v textové podobě a vždy jeden recept formou videa), které si postupně uvaříte. 

U každého receptu bude i krátká, ale zásadní informace o tom, proč zrovna tyto potraviny je důležité jíst a co všechno pro nás v našem organismu mohou udělat.

Zároveň budou u každého týdne i další možné varianty jídel, abyste měli inspiraci na různé obměny.

Jídla, která si uvaříte (a pochutnáte si na nich, slibujeme :-))

Brokolicový krém s hráškem

Sladká (snídaňová) kaše (videorecept)

Pohankové rizoto

Směs z mletého masa

Pečený losos s batátou

 

Gulášová polévka z hlívy ústřičné

Nudle s mákem

Omeleta s ředkvičkami

Játra s mrkví a jablky

Kuře na paprice (videorecept)

 

Pórkový krém (videorecept)

Banánový chlebík

Pečená cizrna se zeleninou a vejci

Guláš s quinoou

Česnekový kešu dip

 

+ vývar (videorecept), kokosové mléko a ferment

+ a jako sladké tečky: palačinky a chia pudink

+ recept na bezlepkový chléb a bezlepkové houstičky

 

 

JAK TO VYPADÁ UVNITŘ KURZU

A to není vše ...

KE KURZU ZÍSKÁTE I TYTO BONUSOVÉ LEKCE

Doba lepková a jak se s ní vypořádat? Je lepek opravdu takový strašák, má cenu se mu vyhýbat a jaké všechny zdravotní problémy se s touto látkou mohou pojit - vše srozumitelně vysvětelné na jednom místě.
Mléko a mléčné produkty a jejich (ne)vhodnost ve zdravém jídelníčku. Ono totiž není mléko jako mléko.
Nevíte, kde hledat ty nejlepší zdroje vitamínů a minerálů? Přehledně zpracované informace vám ukážou ty nejlepší potravinové zdroje.
Jak připravovat obiloviny a luštěniny, abyste z nich získali maximum živin? I to se dozvíte.

CENA KURZU

1990 Kč / 80 Eur

1490 Kč / 60 Eur

 

Cenově je kurz dostupný pro všechny, kdo mají chuť svoji stravu překlopit do zdravější verze, a zároveň se dozvědět, jak nad jídlem, které zajistí energii a zdraví, přemýšlet.

Pro ty, kteří potřebují stravu bez lepku a mléka ze zdravotních důvodu, je to návod, jak si postavit opravdu kvalitní jídelníček bez zbytečných (a často předražených) náhražek, které nám současný potravinářský průmysl nabízí.

Já i Daniela jsme přesvědčené, že to má smysl, každý jeden krok k výživnějšímu jídelníčku se počítá. Nemusí to být dokonalé (a často není, protože nežijeme ve vzduchoprázdu), ale my, naše rodiny a hlavně naše děti z takového jídelníčku jednoznačně profitují. 

To, v jaké jste kondici vy nebo vaše děti, zcela zásadně koresponduje s tím, co máte každý den na talíři. 

A pro zlepšení je prostor vždy.


Věřím, že informací o online kurzu máte už dost, teď musíte cítit, že s námi do toho jdete. Pokud ano, pak zbývá jediné: kliknout na tlačítko "KOUPIT KURZ".

Dostanete se tak na objednávkovou stránku, kde vyplníte své údaje, uhradíte cenu kurzu a potom už můžete pomalu ostřit nože a chystat talíře.

Chutná, jednoduchá a přitom výživná jídla budete mít uvařená jedna dvě.


MOŽNÁ MÁTE JEŠTĚ NĚJAKÉ OTÁZKY

(Pro zobrazení odpovědi rozklikněte otázku.)

Co když nebudu stíhat vařit podle plánu?

Vůbec nic se neděje, recepty i tak najdete v členské sekci, do které vám přístup zůstane. Kurz si můžete projít podle svého tempa, případně si z něj jen vybrat to, co se vám bude líbit a co prakticky využijete.

Je ke kurzu nějaká podpůrná skupina (například na Facebooku)?

Ne, není. Kurz je určen k samostudiu, kdy si každý může procházet jednotlivé týdny podle svého tempa.

Lze si koupit kurz, když jsem ze Slovenska?

Ano. Na objednávkové stránce stačí zakliknout stát "Slovensko" a i platba se uskuteční v eurech.

Jak dlouho budu mít přístup do kurzu?

Po zakoupení kurzu máte přístupy už natrvalo. Můžete se tak do členské sekce vracet pro inspiraci neustále.

Pokud vás napadá nějaká jiná otázka, kterou byste potřebovali zodpovědět, neváhejte mě kontaktovat na můj e-mail  tereza@terezabroschova.cz. Moc ráda s vámi vše proberu.