SLADKÝ A ZDRAVÝ JÍDELNÍČEK

Na konci listopadu jsem byla na konferenci o výživě FOOD21. Úvodní přednášku měla profesorka Anna Strunecká, která je mnohým z vás určitě dobře známá. Uvedla, že se na nás řítí cukrové tsunami, kdy je spotřeba cukru na takové úrovni, že to lidský organismus nedokáže unést a je to jednou z hlavních příčin narůstajících civilizačních onemocnění.

Můj pocit je, že tsunami se už přiřítila, že se topíme a jde jen o to, kdo se zachrání.

Pokračovat na celý článek …

paperbackstack_550x498P. S. Pokud přemýšlíte o zdravějším jídelníčku pro své děti, inspirujte se v mém e-booku, který si můžete zdarma stáhnout tady>>

Tereza Broschová
Jsem výživová poradkyně a propagátorka opravdového jídla. K výživě se jsem se dostala před lety kvůli zdravotním problémům svého staršího syna a svět zdravého stravování a smysluplný životní styl paleo mi učaroval natolik, že jsem se rozhodla věnovat se mu i profesně.
 
V současné době se nejvíce zabývám dětskou stravou a terapeutickým protokolem AIP. Učím rodiče, jak výživným jídlem podpořit své děti, aby byly zdravé a spokojené. Moje kniha Opravdové jídlo pro děti - proč a jak začít vařit paleo a online kurz Opravdovým jídlem ke zdraví vám ukážou, jak na to.
 
Nabízím i individuální konzultace pro vás a vaše děti.

Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?

Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.