MERUŇKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT

Tento skvělý salát jsem poprvé ochutnala na Valtickém meruňkobraní a s jistotou můžu prohlásit, že se u nás stane trvalou součástí letního jídelníčku.

Na první pohled se může zdát kombinace meruněk a rajčat neobvyklá, ale spolu s čerstvou mátou a olivovým olejem vytvoří dokonalou chuť!

Recept je naprosto jednoduchý. Meruňky a malá rajčata použijte v poměru 1:1.

  1. Meruňky vypeckujte, nakrájejte na plátky, rajčátka rozpulte.
  2. Smíchejte vše v míse a přidejte nadrobno nasekanou čerstvou mátu, zakápněte kvalitním olivovým olejem a dosolte podle chuti.

Dobrou chuť! :-)

A kdybyste chtěli další tipy na jednoduchá, zdravá a přitom skvěle chutnající jídla, mrkněte na moji knihu Opravdové jídlo pro děti.

Tereza Broschová
Jsem terapeutka funkční medicíny a výživy a certifikovaná výživová poradkyně.
 
Pracuji s širokou škálou léčebných diet, metod, doplňků stravy či bylin. Nabízím osobní poradenství pro vás a vaše děti. V online kurzech Kurz vaření bez lepku a mléka a Opravdovým jídlem ke zdraví vás naučím, jak zdravě vařit i jak tělo podpořit při zdravotních potížích.
 

Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?

Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.