SLADKÝ A ZDRAVÝ JÍDELNÍČEK

Na konci listopadu jsem byla na konferenci o výživě FOOD21. Úvodní přednášku měla profesorka Anna Strunecká, která je mnohým z vás určitě dobře známá. Uvedla, že se na nás řítí cukrové tsunami, kdy je spotřeba cukru na takové úrovni, že to lidský organismus nedokáže unést a je to jednou z hlavních příčin narůstajících civilizačních onemocnění.

Můj pocit je, že tsunami se už přiřítila, že se topíme a jde jen o to, kdo se zachrání.

Pokračovat na celý článek …

paperbackstack_550x498P. S. Pokud přemýšlíte o zdravějším jídelníčku pro své děti, inspirujte se v mém e-booku, který si můžete zdarma stáhnout tady>>

Tereza Broschová
Mou vášní je hledání odpovědi na to, co je zdravý životní styl a zdravá strava a považuji se za celoživotní studentku, protože jedině v tomto nastavení je možné být stále otevřená novým poznatkům. Jako máma dvou synků jídlo dennodenně řeším ve své kuchyni a mým cílem je inspirovat ostatní, že vařit se dá zdravě, rychle a jednoduše.
 
Jsem propagátorkou životnímu stylu paleo, který preferuje opravdové jídlo a i o tom je moje kniha Opravdové jídlo pro děti - proč a jak začít vařit paleo.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *