Recept, který využijete jako svačinu pro děti i jako pohoštění pro přátele.
Játra jsou obrovským zdrojem vitamínu A a jsou bohaté i na vitamín D, B12 (a další vitamíny ze skupiny B), hořčík, železo a další minerály. Zcela určitě by tak neměly chybět v jakékoliv podobě v dětském jídelníčku!
Do paštiky můžete vmíchat na tuku orestovanou cibuli, plátky mandlí či slunečnicová semínka.
Skladujte v lednici v uzavřené nádobě, nejlépe zalitou vrstvou přepuštěného másla nebo sádla. Paštiku je možné i zamrazit.
Možná už jste se setkali s tvrzením, že játra není dobré používat, pokud nejsou v bio kvalitě, protože jsou plná toxinů. Chtěla bych vás ujistit, že se nic takového nikdy nepotvrdilo.
Je vždy lepší mít vnitřnosti v bio kvalitě nebo od domácích zvířat, ale pokud nemáte jinou možnost, kupujte i z běžné produkce. Stále budou plné nezbytně nutných mikroživin.
Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?
Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.