Mám pro vás velmi variabilní recept na “bramboráky”, které můžete naplnit masem, co vám zbylo z předchozího vaření, domácím uzeným nebo z nich udělat placičky jako přílohu například k omáčce či guláši.
Maso mějte připravené na velikost menší, než je velikost placky, aby bylo celé obalené v bramboráku.
Na zeleninovou směs je možné použít i pouze mrkev nebo různé kombinace výše vypsaných druhů zeleniny.
Psyllium je možné vynechat, ale při obracení placek musíte být opatrní a trpěliví.
Doporučuji nepřidávat moc tuku na smažení, s plackami se potom hůře pracuje.
Placky můžete upéct i v předehřáté troubě na 200 °C na pečicím papíru. Postupujte stejně, jen prodlužte dobu mezi otáčením placek.
V případě, že nemáte maso hotové, nakrájejte ho na plátky, osolte, zprudka osmahněte z obou stran na tuku, podlijte vývarem/vodou a nechte podusit.
Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?
Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.