Blíží se podzim a začíná sezóna dýní, kterých je spousta druhů a nabízí se nespočet možností, jak je zpracovat, ať už naslano nebo nasladko. Výhodou Hokaido je, že se nemusí loupat, stačí jen odstranit vlákna a semínka ze středu.
Do polévky můžete přidat natvrdo uvařené vejce nebo pečené koule z mletého masa. Pokud vám nestačí sůl z kokosových chipsů, osolte i samotný krém.
Semínka z dýně nevyhazujte. Dají se jíst na svačinku nebo je můžete použít jako osivo pro další pěstování dýní.
Pro dobrou stravitelnost semínka namočte přes noc do vody se solí a následně znovu usušte (v troubě nebo sušičce), nebo opražte na pánvi.
Trápíte se vy nebo vaše děti s nějakým chronickým onemocněním?
Díky tomuto e-booku zjistíte, že jídlem se dá léčit. Dozvíte se o terapeutické dietě AIP, která dokáže restartovat organismus a spustit jeho samouzdravovací schopnosti.